Gratis levering ved køb af 100 bolde

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Fynske Golfbolde
(Teleshop / Stig Busborg Hyllegaard)
Enkeltmandsvirksomhed
Munkemaen 26
Anderup
5270 Odense N
CVR Nr. 21502677
Telefon Support 26 15 65 23
info@fynskegolfbolde.dk
Vi besvarer opkald hverdage mellem 16:00 og 20:00
Weekender mellem 8:00 og 20:00

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fynske Golfbolde.

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms, ekskl. fragt og evt. gebyrer. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, eksklusive Færøerne og Grønland.

Vi matcher prisen

Skulle du se en af vores varer med mærket “Vi matcher prisen” annonceret til en lavere pris hos en anden internetbutik, matcher Fynske Golfbolde prisen. Vi beder dig blot om at henvende dig til os vi e-mail og med sende dokumentation for konkurrentens annonce eller katalog. Stammer prisen fra en internetbutik skal den pågældende pris have været annonceret i mindst 7 dage. Varen skal være identisk med vores. Desuden skal den kunne købes og leveres omgående af den konkurrende butik eller på det tidspunkt, hvor du henvender dig til os. “Vi matcher prisen” ordningen omfatter dog ikke varer fra udenlandske butikker. Ordningen gælder kun før køb.

Betaling

Du kan betale din faktura på en af følgende måder:

  • Kortbetaling

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Ordrebekræftelse

Når du har bekræftet din bestilling, sender vi en ordrebekræftelse til din e-mail-adresse. Det er dit bevis på, at vi har modtaget din ordre.

Leveringsbetingelser

Fra vi har registreret din ordre, har de fleste varer en leveringstid på 1-2 arbejdsdage fra bestillingsdatoen. Vi vil, så vidt det er muligt, sende dig en samlet levering af hele ordren. Hvis en varer er udsolgt, eller der opstår længere leveringstid end beregnet, vil du blive orienteret herom via email. Herefter har du mulighed for at annullere hele eller dele af din ordre.

Risiko for varerne

Risikoen for varer købt i Fynske Golfbolde overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fragt

Fragten er ikke inkluderet i de viste priser på denne side. Fragten vises først, når du gennemfører en bestilling. Fragtprisen afhænger af ordrens samlede vægt. Vi bruger enten GLS eller PostNord til levering efter gældende fragt priser.
Fragtpriserne variere mellem gratis fragt ved køb af over 100 bolde til 82,00 kr

Modtagelse af varen

Det er vigtigt, at du tjekker din(e) vare(r) efter, inden du skriver under på modtagelsen. Anmeldelse af beskadigede varer bedes ske til PostNord/GLS indenfor 2 dage.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@fynskegolfbolde.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Fynske Golfbolde
Munkemaen 26
Anderup
5270 Odense N
info@fynskegolfbolde.dk
Vi besvarer opkald hverdage mellem 16:00 og 20:00
Weekender mellem 8:00 og 20:00

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet.
Kontakt os inden du sender varen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit hos os eller producenten, med mindre fejlen skyldes betjeningsfejl (udefrakommende ting, f.eks. støv, slidtage m.v.), eller groft misbrug fra brugerens side. Eventuelle fejl eller mangler på produkter fra Fynske Golfbolde, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til os på info@fynskegolfbolde.dk..Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Fynske Golfbolde
Munkemaen 26
Anderup
5270 Odense N
info@fynskegolfbolde.dk
Vi besvarer opkald hverdage mellem 16:00 og 20:00
Weekender mellem 8:00 og 20:00

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Personoplysninger

For at kunne få tilsendt de bestilte varer må du opgive navn, postadresse samt e-mailadresse til Fynske Golfbolde. Vi opbevarer dit navn, adresse og e-mailadresse i et kundekartotek, som kun Fynske Golfbolde’s ansatte har adgang til.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Teleshop / Stig Busborg Hyllegaard og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på fynskegolfbolde.dk er Teleshop / Stig Busborg Hyllegaard.

Kundeoplysninger videresælges IKKE til tredjemand. Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring over for dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret dette (nyhedsbrev etc.). Du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket, ved afmelde denne service under ‘Min konto’.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@fynskegolfbolde.dk.

Henvendelse til Fynske Golfbolde

På hjemmesidens venstre side under overskriften “Information”, finder du et link til vores kontaktformular.

Standard fortrydelsesformular

Til:

Fynske Golfbolde

Munkemaen 26

Anderup

5270 Odense N

info@fynskegolfbolde.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: ___________________________     Modtaget den: _____________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _______________________________      Dato: ___________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Stig Busborg Hyllegaard. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Klageportalen
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14.03.2024