Gratis levering ved køb af 100 bolde

Spørgsmål & svar

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på den email adresse som er vist under Kontakt os.

Vi sigter efter at besvare alle spørgsmål inden for 24 timer i hverdagene, og førstkommende hverdag i weekenden.

Vi er et firma som har specialiseret os i at opkøbe og videresælge brugte golfbolde.

Da fynskegolfbolde.dk er en online shop, er vi altid åbne, altså 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Vi kan besvare dine spørgsmål ang. forsendelse og status på dine ordre, fra kl 16:00 til kl 20:00 alle ugens hverdage, samt fra kl 8:00 til kl 20:00 i weekenderne og på helligdage. Vores telefonnummer er : 26 15 65 23.

Selvom vi ikke er en fysisk butik, er det muligt efter aftale at afhente bolde.

Nogle af vores bolde, dykker vi selv op, på de baner som vi har aftaler med, og andre opkøber vi fra folk som bor i områder hvor der er golfbaner. Sommetider opkøber vi bolde fra 3 part som har aftaler med andre klubber end dem vi har aftaler med.

Ja, det kan man godt. Dette gøres ved at vi laver en fast afregning med klubben på et specifikt beløb, og herefter tilhører boldene os i den givne periode.

Ja, selvfølgelig kan vi have udsolgt på enkelte af vores produkter, men vi har ALTID bolde på lager. Vi har normaltvis en lagerbeholdning på omkring 10.000 bolde.